"Ми провели третю гру на виїзді. Було непросто витримати дорогу та відновлення. Хочу подякувати гравцям за бажання. Ми розуміли, що ті команди, які очолює Юрій Миколайович, грають відкрито, агресивно, багато боротьби. Ми налаштовували гравців, що не маємо права програти в мотивації, бажанні, боротьбі та настрої. Вважаю, що нам це вдалося.

Після гри ми проведемо аналіз, подивимося процент володіння м’ячем, кількість гольових моментів, XG. Можу сказати, що в кінцівці матчу могли забити ще. Будемо розбирати гру кожного гравця. Чи пощастило нам? Везіння треба заслужити. Принаймні, бажанням і роботою, якщо не складається гра.

Майбутнє в Динамо і збірній України? Хочете розсмішити Бога – розкажіть йому про свої плани на майбутнє. Зараз є те, що є. Всі мої думки – про роботу в Динамо. Давайте спочатку переможемо в війні, а тоді будемо думати про все інше", – розповів Шовковський на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, Олександр також входить до тренерського штабу збірної України. До слова, Динамо здобуло третю поспіль перемогу під керівництвом Шовковського. У попередньому поєдинку кияни здолали Кривбас з рахунком 1:0. Наступну гру "біло-сині" проведуть вдома з Чорноморцем 13 травня о 14:00.