УПЛ. Тур 24

Ворскла – Динамо – 1:2

Голи: Степанюк, 13 – Ванат, 24, Беніто, 48

Обидві команди підійшли до очної зустрічі з безпрограшними серіями – Ворскла з чотирьох матчів, а Динамо з п’яти. Букмекери вважали відвертими фаворитами киян, але підопічним Віктора Скрипника вдалося поставити під сумнів справедливість таких прогнозів, принаймні, у першому таймі.

Вже на 13-й хвилині Ібрагім Кане вивів Степанюка сам на сам з Нещеретом і форвард скористався шансом забити у другому поспіль матчі. Невдовзі Сефері класним ударом з лінії штрафного міг подвоювати перевагу господарів, але цього разу Нещерет в ефектному стрибку врятував "біло-синіх".

Захопившись однією зі своїх атак, полтавці проґавили контрвипад підопічних Шовковського, який результативним ударом здалеку завершив Ванат – 10-й гол Владислава у чемпіонаті. Ворскла мала усі шанси піти на перерву з перевагою бодай в один гол, але Кане, Олійник та Скляр змарнували хороші нагоди.

Розплата за марнотратство чекала команду Скрипника одразу після початку другої половини. 19-річний воротар Ворскли Павло Ісенко перехопив простріл Тимчика, але відкинув м’яч прямісінько на Беніто, який забив свій перший гол у складі Динамо. Далі полтавцям не вдавалося діяти настільки ж гостро, як у першій половині. За 10 хвилин до завершення гру довелося призупинити через повітряну тривогу, але і після паузи господарі не змогли врятуватися.

Динамо залишилося на четвертій сходинці з відставанням у 5 очок від Зорі, Ворскла – 7-ма.