Легендарний аргентинський футболіст влітку покине ПСЖ, повідомляє авторитетний інсайдер Фабріціо Романо. За інформацією джерела, це рішення Ліонеля є остаточним. Батько футболіста Хорхе, який виконує і функції агента сина, начебто ще місяць тому провів перемовини з босами клубу, під час яких сторони зрозуміли, що не досягнуть порозуміння.

Водночас зараз Хорхе Мессі працює над угодою, що може стати рекордною в історії спорту. Саудівський Аль-Хіляль пропонує Ліонелю неймовірну зарплатню в 400 мільйонів доларів у рік, повідомляє The Telegraph. Раніше сам футболіст заявляв про бажання залишитися в Європі, утім настільки щедра пропозиції може змінити його думку. Футбольні функціонери та влада Саудівської Аравії захоплені думкою відновити у своєму чемпіонаті протистояння Мессі та Роналду. Кріштіану, нагадаємо, виступає за Аль-Наср, де отримує близько 200 млн доларів у рік.

Мессі днями побував у Саудівській Аравії. Аргентинець запевняє, що вів там перемовини винятково про рекламні контракти. ПСЖ, однак, вирішив відсторонити форварда від тренувань і матчів на 2 тижні.