Наприкінці першого тайму Лестер виконував пенальті. Бити 11-метровий доручили півзахиснику "лисиць" Джеймсу Меддісону. Воротар "ірисок" Джордан Пікфорд вирішив не стрибати у кут воріт, завдяки чому парирував удар суперника.

Як виявилося, Пікфорд скористався оригінальною підказкою для відбиття пенальті. У трансляцію матчу потрапила пляшка голкіпера, на якій були дані щодо ударів суперника. Після матчу Джордан зізнався, що знав, куди саме битиме Меддісон. Матч закінчився нічиєю 2:2.

"Просто зробив домашню роботу. Меддісон хороший гравець і очікував від мене стрибка, але я двічі блефував і переграв його. Це був важливий момент, тому щасливий, що впорався з ним – це те, для чого я тут. Дрібні деталі вирішують долю матчів", – сказав Пікфорд в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, Евертон продовжує боротися за збереження місця у англійській Прем'єр-лізі. За чотири тури до фінішу сезону команда Віталія Миколенка йде другою знизу у чемпіонаті Англії, маючи в активі 29 балів. Ноттінгем випереджає "ірисок" всього на 1 пункт (30). Стільки ж балів у Лестера та Лідса, які розташувалися над зоною вильоту.