Ла Ліга. Тур 32

Севілья – Жирона – 0:2

Голи: Хуанпе, 23, Кастельянос, 55

Напередодні Севілья мінімально перемогла Атлетік (1:0), а Жирона сенсаційно розтрощила Реал (4:2). Український легіонер Віктор Циганков вийшов у стартовому складі. Півзахисник грає з перших хвилин вже 11 турів поспіль.

У першому таймі Циганков отримав подачу з флангу та намагався пробити по воротах, але опонент в останній момент заблокував удар. Господарям вдалося розмочити рахунок на 23 хвилині. Хуанпе після навісу з кутового в стрибку поцілив у ворота. Хіль спробував врятувати ситуацію – Гассаніга парирував неймовірним сейвом.

По перерві Рікельме влучив у поперечку, Циганков підхопив мʼяч, скинув на Кастельяноса, а той замкнув та подвоїв перевагу гостей. Це четвертий асист українця у складі Жирони. Севілья ще більше активізувалася та робила спроби перевернути хід гри. Ромеу під час однієї з атак господарів ледь не зрізав мʼяч у власні ворота – голкіпер чудом відбив. Циганкова замінили на 90 хвилині, а Жирона втримала перемогу з рахунком 2:0.

Отже, підопічні Мічела піднялися на 8 місце у турнірній таблиці Ла Ліги з 44 очками. А ось Севілья опинилася на 11 місці та має у своєму активі 41 бал.