Реал – Альмерія – 4:2

Голи: Бензема, 5, 17, 42 (пен.), Родріго, 47 – Лазаро, 45+1, Робертоне, 61

Куртуа швиденько оговтався з гастроентеритом, тому Андрій Лунін повернувся у запас після болючого побиття від Жирони. Реал вже не має серйозних цілей в чемпіонаті, а от Альмерія веде боротьбу за виживання.

Гостей жорстоко покарали ще до перерви. Бензема оформив один з найлегших хет-триків у кар'єрі завдяки магії бразильского дуету Вінісіус-Родріго. Перший накрутив захисників і прострілив на порожні ворота, а другий ефектно прибрав захисника п'яткою і також віддав зручну передачу.

Партрнери продовжили старатися для Каріма. Лукас Васкес заробив пенальті, який капітан Реала реалізував без жодних проблем. Бензема з 236 голами вирвався на чисту четверту сходинку бомбардирів в історії Прімери. Більше лише у Сарри (252), Роналду (311) і Мессі (474). Недалеко і до Роберта Лєвандовскі у нинішньому розіграші Прімери – 17 голів проти 18 поляка.

У компенсований час Реал нагадав про свої проблеми в обороні. Мадридці проґавили Лазаро, який не дав Куртуа сподіватися на "кліншит".

Другий тайм перетворився на формальність. Родріго до асисту додав чудовий гол з-за меж карного майданчика, а Куртуа довелося ще раз витягнути м'яч з власної сітки. Реал суто відкладає коронування Барселони в Прімері, а сам більше думає про вирішальні матчі ЛЧ/Кубка Іспанії.