Кубок Італії. Півфінал. Другий матч

Фіорентина – Кремонезе – 0:0 (перший матч 2:0)

У першому поєдинку Кубка Італії "фіалки" святкували перемогу 2:0. Проте після тієї зустрічі Фіорентина показувала доволі сумнівні результати – у 5 поєдинках вона здобула лише одну перемогу, двічі програла та двічі розписала нічию.

Перший тайм команди провели доволі в'яло. Втім, "фіалки" мали кілька натяків на небезпечні моменти. Удару Мілінковіча після кутового не вистачило точності, а зі спробою Ігоря впорався голкіпер. Натомість Кремонезе не завдав у площину воріт суперника жодного удару.

У другій половині зустрічі команди вирішили не відмовлятись від спокійної манери ведення гри. Більше того, Кремонезе забрав м'яч під свій контроль та намагався скоротити відставання. Проте, ближчою до гола була все ж Фіорентина – Гонсалес змарнував чи не найбільш небезпечний епізод у поєдинку.

Отже, Фіорентина святкує прохід до фіналу Кубка Італії. У вирішальному поєдинку їй доведеться помірятися силами з Інтером, який у півфінальних дуелях пройшов Ювентус.

До слова, обидва фіналісти мають у своїх складах колишніх гравців донецького Шахтаря. Кольори Інтера захищає Мхітарян, а у Фіорентини серед екс-гірників є Додо.