"Я дійсно жалкував, що так сталось. Я вибачився. Розумів, що не маю ніякого морального права так себе поводити. Але це наше життя. Найбільше мене вивів з себе не суддя. Коли повертаєшся до роботи, і бачиш, що робиться те саме... І це був тільки перший тур.

Подивіться, що зараз відбувається з суддівством. Не можу зрозуміти, чому все це коїться. Це не помилки. Помилки можуть бути, але це одна й та ж помилка. Один і той же момент в різних матчах трактується зовсім по-різному... Це вже знущання над футболом, над командами.

В кожній грі є свій фаворит, якому дуже добре допомагають. Я на 100% в цьому впевнений", – поділився думками Вернидуб зі Sport Arena.

Нагадаємо, український фахівець вже на старті своєї діяльності у Кривбасі вляпався у гучний скандал. Тоді його команда програла Колосу в матчі 1-го туру УПЛ (0:1). Вернидуб був обурений суддівськими рішеннями та почав палко сперечатись з арбітром. Наставник побачив перед собою червону картку за неспортивну поведінку і відразу замахнувся рукою на рефері.

Нещодавно тренер криворіжців знову відзначився. Кривбас зустрічався з Минаєм в рамках 21-го туру УПЛ. Підопічні Вернидуба мінімально програли команді Шарана (0:1). Під час гри скандальний наставник отримав дві жовті, які перетворилися у вилучення. Після матчу Вернидуб поспілкувався з арбітром Денисом Шурманом прямо на полі та звинуватив його у боягузництві: "Ви просто знущаєтеся, у вас совісті немає. Війна йде, бл*дь. Ти сховався, сидиш, с*ка, у засідці й знущаєшся ще над людьми. Так не роблять".