Чемпіонат Іспанії. Тур 31

Атлетіко – Мальорка – 3:1

Голи: Де Пауль, 45+2, Мората, 47, Карраско, 77 – Настасіч, 20

Хетафе – Альмерія – 1:2

Голи: Майораль, 71 – Суарес, 7, 58

Вилучення: Даконам, 45+3

Атлетіко прагнув наблизитись до Реала, адже до 31-го туру Ла Ліги відстань між командами була у 5 очок. Підопічним Сімеоне потрібно було здобувати максимальний результат в поєдинку з Мальоркою. До слова, гравці Атлетіко вийшли на цей матч у незвичних для себе кольорах – до 120 річниці клубу вони одягнули синьо-білу форму.

Попри великі амбіції "матрацників", першими вийти вперед вдалось гостям. Після подачі з кутового м'яч загадковим чином пролетів повз кількох гравців та опинився на дальній стійці, де його чекав Настасіч. Захисник головою вколотив м'яч у сітку та подарував своїй команді шанс на успіх.

Втім, Атлетіко зміг відігратись ще до завершення першої частини матчу. Голкіпер впорався з ударом Грізманна, проте м'яч відскочив у ноги французу, який прострілив на вільного Де Пауля – 1:1. Після відновлення гри Мората вивів свою команду вперед, відгукнувшись на навіс від Моліни.

Масну крапку у матчі поставив Карраско – бельгієць вибіг на побачення з голкіпером та продемонстрував неабияку холоднокровність, філігранно обігравши того.

У паралельному поєдинку Хетафе приймало Альмерію. Перемогу господарям подарував дубль Суареса. Скоротити відставання вдалось Майоралю. Альмерія з 45+3 хвилини грала у меншості.

Таким чином Атлетіко завоював перемогу та перебуває на третьому місці з 63 очками. Від другої сходинки їх відділяє 2 очки. Мальорка залишилась на 11 позиції (40 очок). Альмерія піднялась на 15 місце (33 очки), а Хетафе спустилось на 17 (31 очко).