31-річний бразильський нападник може цього літа перебратись в лондонський Челсі. Про це повідомляє The Mirror.

На початку року президент "синіх" Тодд Бьолі провів зустріч з президентом ПСЖ Насером Аль-Хелаїфі у Парижі, щоб обговорити можливість підписання зіркового вінгера. У трансфері Неймара, начебто, зацікавлений щонайменше ще один клуб АПЛ. Раніше ЗМІ повідомляли, що парижани пропонували бразильця Ліверпулю.

ПСЖ квапиться спекатись Неймара найближчим часом, оскільки це остання можливість заробити непогані гроші на трансфері вінгера, який дедалі частіше страждає від травм. Він не грає вже майже 2 місяці через ушкодження щиколотки, якого зазнав у лютому. У березні бразилець успішно переніс хірургічну операцію та може повернутися на поле орієнтовно до кінця квітня.

Нагадаємо, Неймар перебрався до ПСЖ з Барселони у 2017 році за рекордну донині суму в історії футболу – 222 мільйони євро. Його чинний контракт з парижанами розрахований до 2025-го. У поточному сезоні він провів 29 матчів в усіх турнірах, відзначившись 18 голами та 17 асистами.

Бразилець виступає на позиції лівого вінгера, тому може скласти серйозну конкуренцію за місце в основному складі Челсі українському нападнику Михайлу Мудрику.