"У мене такої серії у моїй недовгій тренерській кар'єрі точно не було, і навіть коли я був футболістом теж. Однозначно треба багато працювати, переламати цю невдачу. Команда багато робить на футбольному полі, а перемог немає.

Трансферну компанію провалив, це однозначно. Десь ходив у рожевих окулярах, думав, що можемо прорватися до літа, заощадити кошти і таке інше, але я помилився. Обойма у нас невелика, важко замінити футболістів. Треба було більше розмовляти з президентом, просити додаткових коштів, щоб запросити кваліфікованих гравців.

Є критика справедлива, я її розумію. Багато моїх друзів тренерів дзвонять і підтримують, кажуть, що є гра, але очки не добираємо. Почали інтерв'ю брати, тільки чекали, коли у мене невдачі будуть, і почали сипатися інтерв'ю. Нічого не було, тільки невдача – одразу мало не відставка, ми все робимо для нього, а треба результат.Треба замислитись, проаналізувати, бо 3,5 роки сиділи в засідці, лише десь невдача – одразу вилізли", – розповів Вірт Ютуб-каналу Трендець.

Нагадаємо, після матчу з Металістом (5:5) рівняни залишилися на 13 місці з 20 очками. Харків'яни опинилися на 15 сходинці, маючи в активі 19 балів.