Ліга конференцій. 1/4 фіналу

Вест Хем – Гент – 4:1 (перший матч – 1:1)

Голи: Антоніо, 37, 63, Пакета, 55 (П), Райс, 58 – Куйперс, 26

Ніцца – Базель – 1:2 (перший матч – 2:2)

Голи: Лаборд, 10 – Огюстен, 87, Адамс, 90+8

Вест Хем та Гент розійшлися миром у першому поєдинку. Ще у першому таймі матчу-відповіді команди обмінялися голами. Самуасс скинув під удар Куйперсу, якому залишилося лише влучити у порожні ворота. Натомість англійці використали свій шанс після розіграшу штрафного. Антоніо виграв боротьбу на другому поверсі та відправив мʼяч під праву стійку.

По перерві Соучек змарнував 100% момент та влучив у поперечину, а за кілька хвилин Рофу довелося рятувати свою команду після удару Боуена. Під час однієї з атак Вест Хема мʼяч відскочив від коліна у руку Окума. Арбітр вирішив призначити пенальті, який реалізував Пакета. Англійці забили знову після контратаки. Райс самостійно пробіг з центру поля до воріт суперника та розстріляв нижній кут. До гольової феєрії знову долучився Антоніо, який гарматним пострілом не залишив шансів Рофу.

Ніцца та Базель також мали рівні шанси на вихід до півфіналу. Проте господарям знадобилося лише 9 хвилин, щоб вийти вперед. Лаборд обробив передачу партнера, а другим дотиком пробив повз голкіпера. У другій половині зустрічі команди показали бліду гру та майже не створювали небезпечні моменти. Лише на 87 хвилині Огюстен відновив паритет, перегравши воротаря. У екстра-таймах переможний гол забив захисник Базеля Адамс.

Вест Хем у півфіналі ЛК зустрінеться з АЗ, а Базель зіграє проти Фіорентини.