"Я можу сказати, що наші гравці повністю вірять у те, що ми робимо, і ми знаємо, що на кону. Хочемо боротися за титул. Найкращий спосіб досягнути цього – робити те, що ми робимо, і грати дуже добре, перемагати та створювати неймовірну атмосферу.

Кожна зустріч – це можливість покращити команду, і кожна гра має різні подарунки. Це те, що ви отримуєте, чому навчаєтесь і як ви вдосконалюєтеся як команда. У п'ятницю в нас ще один подарунок, і ми повинні прийняти його так, як хочемо.

Ми підійдемо до матчу з великою рішучістю та пристрастю. Те, заради чого ми граємо – це щось неймовірне. Клуб дуже довго не боровся за першу позицію у турнірній таблиці. Все ще в наших руках, і ми хочемо це зробити", – цитує тренера сайт лондонського клубу.

"Каноніри" прийматимуть Саутгемптон у п'ятницю, 21 квітня. Зараз команда Зінченка очолює турнірну таблицю, маючи 74 пункти в активі. Однак в спину дихає Манчестер Сіті. У підопічних Гвардіоли на чотири очки менше, але "містяни" мають гру в запасі. Нагадаємо, у попередньому турі Арсенал втратив очки у матчі проти Вест Хема (2:2), а перед тим не зміг обіграти Ліверпуль (2:2).