"У Мюнхені ми будемо захищатися. Оборона – частина гри, і ми маємо намір добре оборонятися завтра. Водночас ми плануємо нав'язати Баварії свою гру, постараємося вичавити максимум. Наша мета – спробувати виграти матч.

Шанси Баварії? Я працював тут, я знаю менталітет цього клубу. Він скрізь, навіть під шкірою. Баварія може вирішити завдання, це реально. У мене залишилися неймовірні спогади про перебування тут, у Мюнхені.

Ми перебуваємо на вершині всіх турнірів ось уже 6 або 7 років, і досі не здали. Це класно – брати участь у вирішальних матчах. У завтрашньому, у півфіналі Кубка Англії, проти Арсеналу наступного тижня. Гравці жадають цього успіху. Потрібно залишатися самими собою настільки, наскільки це можливо", – цитує іспанського фахівця Manchester Evening News.

Нагадаємо, Баварія у першому матчі 1/4 Ліги Чемпіонів поступилась Манчестер Сіті з рахунком 0:3. Підопічним Тухеля доведеться створити справжнє диво, щоб продовжити свої виступи у престижному турнірі. Матч-відповідь відбудеться 19 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00.