Іспанський AS оприлюднив матеріал, у якому аналізує старт кар'єри Мудрика в лондонському клубі. Нагадаємо, Михайло перебрався в Челсі під час зимового трансферного вікна.

"Сині" виклали за молодого таланта донецького Шахтаря 70 мільйонів євро, ще 30 мільйонів передбачено бонусами. З того часу український легіонер зіграв в 11 поєдинках за "синіх" і відзначився двома асистами. Напередодні стало відомо, що власник лондонського клубу Тодд Бьолі лютував у роздягальні після поразки Челсі від Брайтона (1:2). Бізнесмен нарікав, що витратив шалені гроші на новачків, а команда плентається на 11 місці в АПЛ.

На думку журналістів AS, попри блідий початок в Англії, Мудрик все ж має високі шанси досягти успіху в Челсі. І радять фанам просто набратися терпіння.

Однак у матеріалі медійники припустилися жахливої помилки. Вони назвали Михайла "талантом із Краснодара" (російське місто – прим.). Насправді ж Мудрик народився у Краснограді на Харківщині.

До слова, у 2020 році журналісти авторитетного видання Marca сконфузилися, переплутавши кілька прізвищ гравців збірної України. За версією іспанців, у складі "синьо-жовтих" з'явилися Циніков, Мараменко та Караве.