Того дня каталонці зустрічалися з Хетафе на Камп Ноу у півфіналі Копа дель Рей. 19-річний Мессі заволодів м'ячем у центрі поля, обіграв чотирьох суперників і вразив порожні ворота гостей. Коментатор просто збожеволів і ще хвилину не міг вгамувати свого захвату.

У тому поєдинку "блаугранас" тріумфували з рахунком 5:2. Однак у другому матчі несподівано розгромно програли Хетафе (0:4) і припинили боротьбу за трофей.

Цей гол вболівальники вважають одним із найкращих у кар'єрі Ліонеля. Його порівнюють із м'ячем Дієго Марадони у ворота Англії в півфіналі Мундіалю-1986. До слова, в тому ж матчі ЧС культовий футболіст забив гол "рукою Бога".

Нагадаємо, зараз Барселона намагається повернути на Камп Ноу Мессі, який наразі захищає кольори ПСЖ. "Гранатово-сині" очікують "зеленого світла" від УЄФА на великі трансфери за результатами перевірки щодо можливих порушень фінансового фейр-плей. Також лідера збірної Аргентини сватає до себе саудівський Аль-Хіляль, пропонуючи понад 400 мільйонів євро на рік. Однак чинний чемпіон світу хоче продовжити кар'єру у Європі.