Ла Ліга. 29 тур

Жирона – Ельче – 2:0

Голи: Кастельянос, 45, Ромеу, 70

Вилучення: Понсе, 90+2

У попередньому турі іспанського чемпіонату Жирона з Циганковим розписала безгольову нічию з Барселоною. Головним антигероєм того поєдинку став партнер українця Кастельянос, який змарнував чудову нагоду, щоб відзначитись. Проте у цьому поєдинку аргентинський форвард зміг частково реабілітуватись за гучний промах.

Віктор Циганков традиційно розпочав поєдинок зі стартових хвилин. Перший тайм був доволі рівний. Команди грали у відкритий футбол, але по-справжньому гострих епізодів не створювали. Запам'ятався небезпечний удар під перекладину від півзахисника Ельче Дональда, з яким впорався воротар.

Все ж Жирона змогла відкрити рахунок ще до перерви. Після навісної подачі Тоні, м'яч приземлився точно на голову Кастельяноса – цього разу форвард впевнено реалізував свій шанс.

У другій частині поєдинку суперники продовжили демонструвати активну гру. На 70-й хвилині команда Циганкова подвоїла свою перевагу. Оріоль Ромеу підхопив м'яч за кілька метрів від карного майданчика і більярдним ударом не залишив шансів воротарю Ельче. Вже у доданий арбітром час гості залишились у меншості. Понсе передчасно закінчив матч через грубий фол.

Віктор Циганков провів на полі повний поєдинок. Українець не зміг відзначитись результативними діями, проте весь час був корисний для своєї команди як в оборонних, так і в атакувальних діях.

Отже, Жирона заслужено завоювала перемогу та піднялась на дев'яту сходинку з 38 очками. Ельче продовжує безнадійно перебувати на дні турнірної таблиці – 20 місце з 13 очками.