23-річний форвард київського гранда вперше опублікував фото з новою коханою у своєму Instagram. Нею виявилась Марина Літвін.

У 2021 році дівчина брала участь у конкурсі "Міс Україна", де перемогла в номінації "Міс Земля". Судячи з профілю 22-річної Марини в Instagram, вона працює моделлю та є амбасадором додатка "ibrand.app", який допомагає знайти моделей для зйомок по всьому світу.

Раніше журналіст Ігор Бурбас заявляв, що кохана допомогла Владиславу Супрязі подолати кризу в кар'єрі. На зимових зборах Динамо в Туреччині нападник двічі відзначився забитими голами вперше з вересня 2020-го.

"А ось і той Владислав Супряга, якому 2-3 роки тому роздавали шалені аванси. Здається, він повернувся. Оперативним методом позбувся дискомфорту, який сковував його маневровість і швидкість (за оцінками лікарів аж на 40%). А ще, нарешті, завів нові серйозні стосунки. Ось ці метаморфози й дають результат", – писав Бурбас у своєму Telegram-каналі.

Щоправда, форвард досі не провів жодного офіційного матчу в сезоні 2022/23 через серйозну травму. Нещодавно Владислав потрапив у ДТП, на щастя, серйозно не постраждав.