Нагадаємо, нещодавно український інфопростір розірвали чутки про те, що саме хорватський фахівець, а не Сергій Ребров, може очолити нашу збірну з футболу. Біліч начебто настільки сильно хоче працювати з "синьо-жовтими", що готовий робити це безкоштовно.

Однак ця інформація виявилася неправдивою. Натомість коуч невдовзі може повернутися у клубний футбол. Біліча запрошує до себе Трабзонспор. Чинний чемпіон Туреччини зараз йде лише на шостій позиції у турнірній таблиці. Через провальні результати клуб звільнив попереднього керманича Абдулу Авчі.

Президент Трабзонспору Ертугрул Доган підтвердив зацікавлення у послугах хорватського тренера. "Ми розмовляли з Сердженом Ялчіном, і він сказав нам, що на цю мить не хоче тренувати команду. Відтак ми також встановили контакт з Білічем. З ним ми досягли прогресу", – цитає Догана видання Sportske.

Додамо, що останнім місцем роботи Біліча був англійський Вотфорд, який виступає у Чемпіоншипі. Команда попрощалася із хорватським наставником на початку березня цього року.