"Із повагою ставився до Олега Володимировича. Це ікона та історія українського футболу, володар "Золотого м'яча". Усі його заслуги викликають велику повагу.

Зараз у різних інтерв'ю можна почути, як люди скаржаться на його характер, проте особисто у мене склалися найтепліші відносини із ним. Я вдячний йому за той час, що ми провели разом.

У чому причина його провалу з Динамо? Тоді була висока конкуренція в українському футболі. Шахтар, Дніпро, Металіст та Чорноморець також мали у своїх складах сильних легіонерів та одночасно боролися за медалі, чемпіонство та Кубок. Я не став би звинувачувати одного Блохіна у тому невдалому сезоні.

А щодо чуток, що Блохін під кінець своєї каденції в Динамо опустив руки, а тренером команди фактично був Сергій Ребров... Я не можу такого сказати. Блохін був головним тренером і залишався ним до свого останнього дня у клубі. Ребров і Рауль Ріанчо були асистентами", – розповів Рудько в інтерв'ю виданню Український футбол.

Нагадаємо, що під керівництвом Блохіна кияни не змогли виграти жодного трофея і вперше у своїй історії не посіли бодай друге місце в УПЛ. Легенду звільнили у квітні 2014-го відразу після поразки від Шахтаря (0:2).