Поєдинок на Олд Траффорд відбудеться у суботу, 8 квітня. Дуель стартує о 14:30 за київським часом. Стежити за її перебігом можна буде на Setanta Sports за наявності відповідної підписки.

Манкуніанці підходять до гри на четвертому місці в АПЛ, дихаючи в спину Ньюкаслу, якому кілька днів тому поступилися з рахунком 2:0. Наступного тижня на "червоних дияволів" чекає протистояння зі Севільєю у чвертьфіналі Ліги Європи. Натомість "іриски" продовжують боротьбу за прописку в елітному дивізіоні, перебуваючи всього за два кроки до зони вильоту – 16-а сходинка.

Щоправда, у двох останніх матчах команда Миколенка зуміла відібрати очки у двох грізних суперників: спершу в Челсі (2:2), а згодом у Тоттенхема (1:1).

Надійний букмекер FAVBET переконаний у перемозі Манчестер Юнайтед. Коефіцієнт на його перемогу – 1,70 бала. На звитягу Евертона – 7,20. Нічию оцінюють в 4,50 бала.

Фахівці вважають найімовірнішим автором голу форварда манкуніанців Маркуса Рашфорда – 2,20 бала. Також високо оцінюють шанси його нодноклубника Ваута Вегхорста – 2,80.