Поєдинок на Камп Ноу відбудеться у середу, 5 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. За перебігом дуелі можна буде спостерігати на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

У першому матчі підопічні Анчелотті мінімально поступилися каталонцям (0:1). Долю поєдинку у Мадриді вирішив прикрий автогол Мілітао. Після тієї дуелі "блаугранас" встигли здобути чотири перемоги у регулярному чемпіонаті. Зараз вони очолюють турнірну таблицю Прімери. Зокрема, у 26-му турі команда Хаві здолала Реал з рахунком 2:1. "Бланкос" йдуть у Ла Лізі на другій позиції, відставши від "гранатово-синіх" аж на 12 очок.

До слова, Барселона востаннє здобувала Кубок Іспанії у 2021 році мадридці ще у 2014-му.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом у другому матчі півфіналу Копа дель Рей вважає каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони – 2,49 бала. На звитягу Реала – 3,15. Ймовірність нічиєї оцінюють у 3,50 бала.

Фахівці вважають, що у фінальний раунд боротьби за трофей проб'ються саме "блаугранас" – 1,34. На прохід "вершкових" дають 3,60 бала.

Найімовірнішим автором голу на Камп Ноу букмекери вважають лідера бомбардирських перегонів Прімери в цьому сезоні Роберта Лєвандовскі. Коефіцієнт на те, що форвард Барселони відзначиться забитим м'ячем – 1,90 бала. Також доволі високо оцінюють шанси нападника Реала Каріма Бензема – 2,35.