АПЛ. Тур 29

Евертон – Тоттенхем – 1:1

Голи: Кін, 90 – Кейн, 68 (П)

Вилучення: Дукуре, 58 – Моура, 88

Український легіонер Віталій Миколенко вже місяць не потрапляє у стартовий склад. Спочатку завадила травма, а потім захисник у важкій формі перехворів на коронавірус.

Грей міг виводити Евертон вперед ще на 2-й хвилині. Пробрався до лінії карного майданчика та закручував у дальню девʼятку – не вистачило точності. Хороший шанс був у Кейна, який низом пробив по центру, але в останній момент Кін вибив мʼяч майже з лінії воріт.

По перерві Гуйє обікрав суперника у штрафному, але пробив значно вище. Кейн у боротьбі за мʼяч штовхнув Грея, а після цього Дукуре пішов захищати партнера та вдарив Харрі по обличчю, за що отримав червону картку. Господарі залишилися у меншості.

За кілька миттєвостей Кін збив Ромеро та "привіз" пенальті. Кейн холоднокровно реалізував 11-метровий. Дайч на 77-й хвилині зняв Коулмена та випустив Миколенка. Українець долучився до перспективної атаки, але його подача влучила у суперника. Під завісу матчу Моура був вилучений через грубий фол, що зрівняло кількість гравців на полі в обох команд. Цим скористався Кін, який красивою гарматою відновив паритет.

Отже, Тоттенхем піднявся на 4 місце з 50 очками, а Евертон опинився на 15 сходинці та має у своєму активі 27 балів.