Тимчасово лондонський клуб очолив Бруно Сальтор. Інсайдер Девід Орнштейн переконаний, що пошуки нового головного тренера будуть тривалими, і наразі у босів Челсі немає явного фаворита.

Натомість інший журналіст Мігель Ділейні стверджує, що "пенсіонери" обрали трійку кандидатів: Роберто Де Дзербі, Юліан Нагельсманн та Маурісіо Почеттіно. Останній після звільнення з ПСЖ перебуває без роботи.

З двома іншими коучами не все так просто. Угода Де Дзербі з Брайтоном передбачає можливість викупу лише у міжсезоння. Нагадаємо, італійський фахівець у минулому очолював Шахтар і встиг попрацювати з Михайлом Мудриком, який зараз захищає кольори Челсі. Український вінгер не раз говорив, що саме Де Дзербі повірив у нього і додав віри у власні сили.

Що стосується екс-тренера Баварії Юліана Нагельсманна, то він не має наміру повертатися до роботи у цьому сезоні, повідомляє Sport1. Якщо ж лондонці таки переконають німецького коуча, то будуть змушені платити компенсацію мюнхенцям – Нагельсманн досі перебуває у них на контракті.

Додамо, що зараз Челсі перебуває лише на 11-му щаблі в АПЛ, відстаючи від зони єврокубків на 11 очок.