У матчі попереднього туру парижани зазнали прикрої поразки від Ренна (0:2), а Ліон розписав бойову нічию з Нантом (1:1). Футбольне протистояння на Парк де Пренс розпочалося із затримкою на 10 хвилин через те, що автобус гостей не зміг вчасно прибути на стадіон.

До слова, на тлі чуток про ймовірне повернення Мессі в Барселону, вболівальники ПСЖ висловили свою зневагу до чемпіона світу. Коли на табло з'явилося зображення аргентинця, трибуни гучно освистали його. Втім, напружені стосунки між Ліонелем та фанами паризького гранда тривають давно.

На старті дуелі Мбаппе розрізним пасом вивів на ударну позицію Вітінью, але той пробив вище воріт. Невдовзі вже сам Кіліан завдавав загрозливого удару з близької відстані, але відправив м'яч повз праву стійку.

Під завершення першого тайму Доннарумма брутально влетів у Ляказетта, "привізши" пенальті у свої ворота. Вирок арбітра взявся виконувати капітан Ліона, на якому сфолив голкіпер. Однак цю чудову нагоду Ляказетт змарнував, влучивши у стійку. Невдовзі наелектризована атмосфера вилилася у невеличку штовханину – Санчеша і Кумбеді довелося вгамовувати одноклубникам. На перерву пішли без забитих голів.

На старті другого тайму гості таки вирвалися вперед. Баркола після пасу Кумбеді вдарив у протихід воротарю зіркових господарів – 1:0. Ліон дотерпів і втримав перемогу.

ПСЖ після цієї поразки підпустив Ланс і Марсель на відстань шести очок. У парижан, які очолюють Лігу, 56 пунктів у активі. У переслідувачів, відповідно, по 50 балів. Ліон піднявся на 9-у позицію – 44 очки.