АПЛ, 29 тур

Ньюкасл – Манчестер Юнайтед – 2:0

Голи: Віллок, 65, К. Вілсон 88

Ньюкасл з перших хвилин гри почав активно діяти на половині поля суперника. "Сороки" мали дуже хороший шанс відкривати рахунок вже в дебюті поєдинку. Ісак замикав флангову подачу, проте Де Хеа відбив удар прямо на ногу Віллока. Півзахисник Ньюкасла намагався зіграти на добиванні, та на заваді став ще один фантастичний сейв іспанського голкіпера.

Протягом усієї першої половини зустрічі підопічні Едді Хау домінували над "червоними дияволами". Господарі поєдинку завдали супернику 11 ударів. Манчестер Юнайтед спромігся лише двічі спрямувати м'яч у бік воріт Поупа.

Постійний тиск Ньюкасла дав результат вже у другому таймі. Після динамічної атаки Сен-Максімен м'яко скинув на активного Віллока. Англійцю ніхто не заважав розібратися в епізоді та головою переправити м'яч в порожні ворота.

Подвоїти перевагу "сорокам" двічі поспіль не дозволив каркас воріт. Спочатку Де Хеа продемонстрував черговий феноменальний сейв, перевівши удар Віллока на поперечину, а потім на добиванні в штангу поцілив захисник Фабіан Шер.

Втім, Ньюкаслу все ж вдалось забити вдруге. Вілсон скористався м'якою подачею Тріпп'єра та без особливих проблем розписався у воротах "червоних дияволів".

Ньюкасл скинув Манчестер Юнайтед з третьої сходинки турнірної таблиці АПЛ завдяки кращій різниці голів. Команди мають рівну кількість очок – по 50.