УПЛ. Тур 19

Чорноморець – Шахтар – 2:2

Голи: Путря, 7 (П), Салюк, 40 – Криськів, 1, Гочолейшвілі, 18

"Гірники" вирішили не втрачати час і відкрили рахунок вже через 20 секунд після стартового свистка. Бондаренко скинув на Криськіва, який в один дотик закрутив мʼяч у дальню девʼятку. Проте господарям вдалося швидко відновити паритет з пенальті, який реалізував Путря. 11-метровий "привіз" Назарина, зігравши рукою у власному штрафному.

За кілька миттєвостей грузинський легіонер Гочолейшвілі обіграв опонента та вразив ближній кут, забивши дебютний гол за Шахтар. Чорноморець і не думав відступати. Під завісу тайму Салюк після скидки Кузика зрівняв рахунок.

По перерві темп гри знизився, але команди продовжили атакувати. Зокрема Судаков спробував підступним ударом переграти воротаря – Непогодов забрав мʼяч до рук. Трубіну також довелося рятувати "гірників" ефектним сейвом після того, як Алефіренко вискочив віч-на-віч з голкіпером. Свисток арбітра зафіксував результативну нічию – 2:2.

Отже, підопічні Йовічевіча очолюють турнірну таблицю УПЛ з 43 очками. СК Дніпро-1 відстає тепер лише на один бал. А ось Чорноморець залишився на 11 місці та має у своєму активі 19 очок.