Нагадаємо, попри те, що Петраков очолив "арцівнер" лише два з половиною місяці тому, він встиг вже декілька разів поскандалити з тамтешньою пресою. Зокрема, після поразки Туреччині (1:2) у матчі відбору Євро-2024 український фахівець нагрубіянив журналістові, який запитав, чому тренер не замінив півзахисника Тиграна Барсегяна. Також Петраков здивував зашкварними висловлюваннями у стилі "спорт поза політикою".

Мирон Маркевич у коментарі FanDay розкритикував агресивну манеру коуча Вірменії спілкуватися з медіа: "Петраков що, цар і Бог, щоб так поводитися? Як можна гамувати ЗМІ, коли вони ставлять нормальні запитання? Кожен тренер після гри на емоціях, але треба тримати себе в руках. В Україні він теж мав конфлікти з журналістами. Це не нормально. Я йому раджу трохи охолонути і думати про свою команду.

Чому він так поводиться? Характер тут ні до чого. У кожного є своя робота. Мені, бувало, теж не подобалися питання журналістів, але я завжди відповідав і не грубіянив, бо розумів, що це їхня робота. Тим більше Вірменія програла, і він повинен розуміти, що будуть незручні питання. Треба заспокоїтись.

Поведінка Петракова його не прикрашає, тим паче в іншій країні. Нехай поводиться гідно. Якщо він так реагуватиме на кожне запитання, то думаю, йому недовго залишилося працювати у Вірменії. Чи не зробив він помилки, очоливши цю збірну? То його проблеми".