"Ви тренер, маєте ліцензію? (Журналіст відповідає, що має ліцензію С, – прим. Спорт 24). Маєте? Дуже добре, можете подати свою кандидатуру на посаду головного тренера збірної, будете тренувати. Якщо ви кажете, що я запізнився (з замінами, – прим. Спорт 24), дорікаєте мені цим, а з ліцензією С некрасиво так говорити тренеру, який має ліцензію Pro. Це перше.

Я не вважаю, що я запізнився з замінами. Я людей ще взагалі нікого не знаю. Я тільки побачив хлопців, тиждень тому дізнався, хто на якій позиції грає. Для того, щоб щось робити, треба більше знати.

Ви розумієте, про що йдеться, хто розуміється у футболі. За тиждень неможливо вивчити хлопців, їхні можливості, куди кого поставити, кого випустити, як підсилити гру і так далі. Хочете звинувачувати – звинувачуйте", – емоційно відповів Петраков на прес-конференції.

Нагадаємо, збірна Вірменії програла вдома (1:2) Туреччині свій перший матч у відборі на чемпіонат Європи 2024 року. Наступний поєдинок команда Петракова проведе проти Кіпру 28 березня о 18:00.