"У нас багато успішних гравців у збірній. З ними немає потреби ділитися досвідом упродовж зборів. Є футболісти з більшим досвідом, ніж у мене. У нас єдина команда. Чи буду капітаном – вирішить головний тренер. Але ми маємо достатньо лідерів на полі та поза ним. Кожен може бути капітаном.

Завдання? Завжди перемагати. Звісно, всі мріють потрапити на Євро-2024, але ми розуміємо, яка сильна збірна Англії. Всі усвідомлюємо, що повинні провести один із найкращих матчів у житті. Можу сказати, що потенціал у команди дуже великий. Є чимало молодих гравців, які сьогодні можуть давати результат. Завтра будемо битися один за одного, за країну, за всіх людей, які будуть на нас дивитися тут і в нашій країні. Будемо грати з високо піднятою головою, це точно.

Гратиму проти футболістів Арсенала і Ман Сіті? Маю з ними чудові стосунки. Ми залишилися хорошими друзями з усіма з Сіті. Щодо футболістів Арсенала, то, на жаль, Букайо Сака мені ще не сказав склад Англії. Але я буду тиснути на нього. Подивимося, чи вдасться його вмовити.

Хочу ще подякувати британцям від усіх українців за все, що роблять для нас. Без Великобританії Україні було б значно складніше. Також дякую ЗСУ, які захищають нас. Без них не було б жодного футболу. Маємо зробити все, щоб завтра українці усміхнулись, адже в нашій країні не залишилося нікого, кого не торкнулося це терористичне вторгнення", – сказав Зінченко під час прес-конференції.

Додамо, що підопічні Саутгейта встигли перемогти Італію (2:1), а Північна Македонія з аналогічним рахунком обіграти Мальту.