Радісну звістку про вагітність пара повідомила фанатам на своїх сторінках в Instagram. На відео Каріус мило обіймається з Ділеттою, яка плаче від щастя.

"Ми хочемо вам дещо розповісти... Або, можливо, ви вже знаєте про це? Нас розриває від радості. Мій животик... Скоро нас буде троє!" – написали закохані.

Лоріс та Ділетта зустрічаються з 2022 року. Дівчина висвітлює Серію А на популярному стрімінговому сервісі DAZN та має понад 8,6 мільйона прихильників у Instagram. У поточному сезоні ЛЧ Леотта палко вболівала за Баварію та навіть пообіцяла вийти голою на Камп Ноу, якби каталонці обіграли баварців в гостях з різницею в 3 голи. Зрештою, цього так і не сталося – "кулес" програли з рахунком 0:2 та вилетіли ще у груповому етапі.

Натомість Каріус є резервним кіпером Ньюкасла. У поточному сезоні німцю лише 1 раз випала нагода вийти на поле у поєдинку проти Манчестер Юнайтед (0:2) в фіналі Кубка англійської ліги через те, що інші воротарі "сорок" були недоступними.

Додамо, найвідомішим епізодом в кар'єрі Лоріса Каріуса залишається київський фінал Ліги чемпіонів сезону 2017/18 між Ліверпулем та Реалом (1:3), коли його помилки дозволили мадридцям завоювати трофей.