Напередодні Асоціація футболу Угорщини заявила, що УЄФА дозволив вболівальникам використовувати символіку, на якій зображена карта країни з частинами територій України, Словаччини, Румунії, Хорватії та Сербії. Проте у представників Румунії є зовсім інша версія ситуації.

"Федерація футболу Румунії вважає захист цілісності футболу фундаментальною цінністю європейської спортивної моделі, яку повинні поважати всі залучені сторони. FRF запитала на форумі в Ньоні офіційну точку зору щодо оголошення Федерації футболу Угорщини. Після відповіді від УЄФА, ми робимо наступні роз’яснення: УЄФА не дозволяв і не буде дозволяти показ символів, згаданих Федерацією футболу Угорщини, на матчах, організованих на європейському рівні.

Ми вважаємо, що Федерація футболу Угорщини помилилася, зробивши відповідне оголошення, оскільки розміщення цих символів є відхиленням від положень Дисциплінарного регламенту УЄФА (повідомлення провокаційного та/або політичного змісту), і FRF обов’язково повідомить про це дисциплінарні комісії, у разі необхідності", – йдеться на офіційному сайті Федерації футболу Румунії.