Серія А. Тур 27

Інтер – Ювентус – 0:1

Гол: Костіч, 23

У першому таймі Барелла потужним ударом злету міг виводити Інтер вперед, але Щенсни неймовірним сейвом врятував свою команду. Натомість Ювентус своїм шансом скористався на 100% – Костіч завершив контратаку влучним пострілом у правий нижній кут. Арбітру довелося скористатися системою VAR, щоб встановити чи не було гри рукою у Рабйо чи Влаховіча перед взяттям воріт. Після тривалої паузи гол таки зарахували, хоча рішення суперечливе.

По перерві Брозовіч отримав мʼяч після рикошету, але не встиг зорієнтуватися і пробив значно вище. Спробував записати гол у свій актив і Влаховіч – Онана на місці. Господарі більшу частину часу контролювали мʼяч, але оборону туринців не так просто оминути.

Натомість Ювентус шукав можливість завдяки контратакам. Кʼєра змістився з флангу до центру та ризикнув пробити з-за меж штрафного, проте мʼяч зрадницьки пролетів поруч зі стійкою. Підопічні Аллегрі втримали перемогу – 1:0.

Наразі Інтер посідає 3 місце з 50 очками, натомість Ювентус на 7 сходинці та має у своєму активі 41 бал. Від зони Ліги конференцій туринців відділяє 4 пункти.