Бундесліга. Тур 25

Байєр – Баварія – 2:1

Голи: Кімміх, 22 – Паласіос, 55 (П), 73 (П)

У першому таймі господарі завдали сім ударів, з них три у площину воріт. Натомість Баварія показала максимальну результативність і свій єдиний шанс перетворила у гол. Кімміх з-за меж штрафного майданчика вистрілив, мʼяч з рикошетом від ноги суперника залетів прямісінько у ворота. Голкіпер лише розвів руками.

По перерві Павар наступив на ногу Адлі та зняв з нього бутсу, через що нападник впав у штрафному суперника. Арбітр лише після перегляду VAR призначив пенальті. Паласіос реалізував 11-метровий, розвівши голкіпера та мʼяч по різні сторони.

Невдовзі Адлі знову заробив пенальті для своєї команди. Цікаво, що арбітр у двох епізодах спочатку показав жовту за симуляцію, а потім анулював після перегляду моментів. Паласіос поцілив у лівий нижній кут і вивів Байєр вперед. Підопічні Нагельсманна спробували врятувати хоча б нічию, але Градецкі надійно зіграв на лінії воріт.

Отже, мюнхенці залишилися другими у турнірній таблиці Бундесліги з 52 очками. Очолює чемпіонат Борусія Д з 53 балами. А ось Байєр заробив 37 пунктів та опинився на 8 місці.

До слова, в іншому матчі туру Уніон Берлін впевнено обіграв Айнтрахт (2:0). Відзначилися Хедіра та Беренс. Перемога дозволила господарям набрати 48 очок і піднятись на третю сходинку. Натомість Айнтрахт з 40 пунктами шостий.