Чемпіонат Італії. Тур 27

Удінезе – Мілан – 3:1

Голи: Перейра, 9, Бето, 45+5, Ехізібуе, 70 – Ібрагімовіч, 45+3 (п)

Тріумф над Удінезе дозволив би Мілану, який не зміг перемогти у двох поспіль останніх матчах Серії А, повернутися на другу сходинку турнірної таблиці. Втім, вже на дев’ятій хвилині "россонері" довелося витягувати м’яч із власних воріт. Відзначився Роберто Перейра.

Після цього господарям вдавалося надійно оборонятися аж до компенсованих хвилин першого тайму. Проте, словенець Яка Бійол, зігравши рукою у своєму штрафному, подарував Мілану пенальті, виконувати який взявся Златан Ібрагімовіч. Марко Сільвестрі потягнув удар легендарного шведа, але занадто рано покинув лінію воріт, тож Ібрагімовіч отримав ще один шанс. Вдруге Златан не схибив. Швед став найстаршим футболістом, що будь-коли відзначався у Серії А. Златан у віці 41 року і 166 днів побив рекорд іншого гравця Мілана Алессандро Костакурти (41 рік та 25 днів).

Історичний гол, однак, не завадив фріульцям піти не перерву лідируючи. Бето відзначився буквально перед свистком. Ба більше, у другому таймі Ехізібуе довів перевагу господарів до двох м’ячів. Удінезе переміг Мілан уперше з 2019 року та підійнявся на 11-ту сходинку. "Россонері" залишилися четвертими, але Рома з грою у запасі відстає лише на 1 бал.