Чемпіонат Англії. Тур 28

Челсі – Евертон – 2:2

Голи: Феліш, 52, Хаверц, 76 (п) – Дукуре, 69, Сімс, 89

І Михайло Мудрик, і Віталій Миколенко залишилися у запасі своїх команд. Челсі, що після серії невдач здобув уже три поспіль перемоги, продемоснтрував бажаня продовжити приємну для себе тенденцію і в цьому поєдинку. Підопічні Поттера затисли опонентів, володіючи м’ячем понад 70% ігрового часу. На 10 ударів господарів Евертон відповів лише трьома своїми. Попри те, на перерву команди пішли без забитих голів.

А от вже на початку другого тайму Жоау Феліш таки вивів Челсі уперед. Лише після цього і Евертон почав показувати зуби в атаці. Створивши кілька моментів "іриски" повернули паритет стараннями Дукуре. Знову вийти вперед господарям вдалося завдяки пенальті, що заробив Ріс Джеймс, а реалізував Кай Хаверц.

На 84-й з лави запасних врешті вийшов Миколенко і невдовзі долучився до забитого голу. Віталій протягнув м’яч своїм флангом, віддав класну передачу на Дукуре, той скинув Еллісу Сімсу, який і зрівняв рахунок. Михайло Мудрик так і залишився у запасі.

Челсі залишився десятим у турнірній таблиці, Евертон на 2 бали відірвався від зони вильоту і тепер 15-й, щоправда, зіграв на матч більше за головних конкурентів у боротьбі за виживання.