Матч Челсі – Евертон відбудеться 18-го березня, стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом. Команди вже зустрічались на полі у 1-му турі АПЛ, тоді "аристократи" здолали ліверпульців (1:0) завдяки реалізованому пенальті Жоржінью. До слова, італійський хавбек вже встиг перебратися взимку до Арсенала, тому не допоможе "пенсіонерам".

Здається, підопічні Грема Поттера починають оговтуватись від кризи. На початку нового року у Челсі було дві не надто успішні серії – спершу 3 поспіль нічиї, а за ними 3 підряд поразки. Втім у березні "сині" здобули 3 поспіль перемоги, здолавши в Англійській прем'єр-лізі Лідс та Лестер, а в Лізі чемпіонів тріумфувавши над Борусією Дортмунд.

Михайло Мудрик потрапив у основу лише на матч з "лисами" (3:1), однак зміг відзначитись дебютним асистом на Матео Ковачіча. Цей поєдинок був для українського вінгера 7-м за лондонців. У матчі з "ірисками" Мудрик цілком може вийти на поле зі стартових хвилин з благословення Поттера.

На відміну від "пенсіонерів", Евертон не плекає марних надій на місце в зоні єврокубків, а намагається зберегти прописку в АПЛ. Несподівана перемога над Брентфордом (1:0) в крайньому турі дозволила ліверпульцям вибратись із зони вильоту на 15 місце. Віталій Миколенко, який перед тим захворів та пропустив матч з Ноттінгемом (1:1), з'явився на заміну лише на одну хвилину під завісу матчу. Очевидно, Шон Дайч лише намагався потягнути час. Тож участь Миколенка в поєдинку з Челсі залишається під сумнівом.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом поєдинку Челсі. На перемогу "синіх" в основний час можна зарядити з коефіцієнтом 1.53. Тоді як звитяга Евертона оцінюється коефіцієнтом 7.40. Цінник нічиєї – 4.15.

Фахівці сумніваються у тому, що обидві команди зможуть відзначитись забитими м'ячами – коефіцієнт 2.26. Гол Мудрика помножить ставку на 4.00, а забитий м'яч від Миколенка – на 25.00.