Про це повідомила Федерація футболу Молдови на своєму офіційному сайті. Йдеться про поєдинки відбору на Євро-2024 проти Фарерських островів і Чехії.

ФІФА вже дала "зелене світло" гравцю на зміну футбольного громадянства. Раніше Бабогло захищав кольори збірних України U-17 і U-21. На сайті УПЛ захисник він поки що теж вказаний як українець.

Владислав народився у селі Копчак, яке розташоване поблизу кордону з Україною. Коли йому було 4 роки, сім'я перебралася в Одесу. Сам гравець так пояснив рішення про зміну футбольного громадянства: "До мене звернувся тренерський штаб збірної з пропозицією грати за Молдову. Я поговорив зі своєю сім'єю і вирішив прийняти запрошення. Розмовляв із головним тренером Сергієм Клещенком, і ми прекрасно зрозуміли один одного.

Хочу подякувати Федерації футболу Молдови за можливість грати за збірну і обіцяю, що буду викладатися на полі в кожному матчі, бо хочу допомогти команді.
Молдова мені не чужа. Я тут народився, у мене тут багато родичів. До війни в Україні я досить часто приїжджав у рідне село".