Футбольне протистояння у Роттердамі відбудеться у четвер, 16 березня. А стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. Стежити за перебігом єврокубкової дуелі можна буде на MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Перший поєдинок завершився нічиєю. Рахунок аж на 78-й хвилині зустрічі курйозно відкрили "гірники". Судаков подав з кутового, а Ракицький спиною підсік м'яч над воротарем за чудернацькою дугою. Однак дуже скоро Бульяуде вдалося відновити статус-кво – 1:1. Чергову топ-гру тоді видав голкіпер донеччан Анатолій Трубін, який кілька разів ефектно рятував команду від пропущених м'ячів. Один із сейвів нашого воротаря навіть потрапив у добірку від УЄФА.

Після матчу у Варшаві Шахтар встиг встиг розгромити Кривбас (3:0) і скинути СК Дніпро-1 з вершини української Прем'єр-ліги. Фейєнорд переміг Волендам (2:1) у чемпіонаті Нідерландів і зараз теж очолює турнірну таблицю, випереджаючи Аякс на три очки.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом у матчі в Роттердамі вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу нідерландців – 1,52 бала, на звитягу підопічних Ігоря Йовічевіча – 6,90. Ціна нічиєї – 4,50. Фахівці переконані, що у чвертьфінал Ліги Європи потрапить саме Фейєнорд – коефіцієнт на такий сценарій розвитку подій становить 1,23 бала. На прохід "помаранчево-чорних" – 4,75.

Букмекери очікують на радше результативний матч. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють балом 1,84. Аналогічний тотал менше – 2,07.