Матч Реал – Ліверпуль відбудеться у середу, 15 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Трансляцію гри можна подивитися на MEGOGO. Перша зустріч між командами завершилася розгромною перемогою Реала з рахунком 5:2. Зазначимо, що Ліверпуль розгубив перевагу у два мʼячі, пропустивши аж пʼять голів.

Після цієї неприємної поразки підопічні Клоппа розписали нічию з Крістал Пелас (0:0), впевнено розібралися з Вулверхемптоном (2:0), познущалися з Манчестер Юнайтед (7:0) та програли Борнмуту (0:1). Натомість мадридці у Ла Лізі не визначили переможця у поєдинках з Атлетіко і Бетісом (обидва – 0:0), але спокійно здолали Еспаньйол (3:1).

У матчі Реал – Ліверпуль надійний букмекер FAVBET фаворитом вважає підопічних Анчелотті. Коефіцієнт на перемогу іспанців становить 2,38, на звитягу англійців – 3. А ось найменш ймовірною експерти вважають нічию та оцінюють її у 4. Букмекери впевнені, що у чвертьфінал Ліги чемпіонів потрапить саме Реал, коефіцієнт лише 1,03. Натомість у Ліверпуля мізерні шанси – 16.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють балом 1,56. Аналогічний тотал менше – 2,48. Найімовірнішим автором голу вважають Каріма Безнема і пропонують коефіцієнт 2,10.