Футбольна дуель відбудеться у вівторок, 14 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. За перебігом протистояння можна буде спостерігати на MEGOGO за наявності відповідної підписки.

У першому поєдинку 1/8 ЛЧ команди розписали бойову нічию – 1:1. Рахунок у першому таймі відкрив Ріяд Марез. Але на 70-й хвилині "містяни" втратили перемогу: статус-кво відновив Йошко Гвардіол, пробивши з кутового.

Після цієї дуелі манкуніанці встигли здобути чотири перемоги. Спершу вони розгромили Борнмут (4:1) в АПЛ та Брістоль (3:0) в 1/8 Кубка Англії. А згодом здолали Ньюкасл (2:0) і Крістал Пелас (1:0) у внутрішньому чемпіонаті. В англійській Прем'єр-лізі "містяни" посідають другу сходинку, відстаючи від Арсенала на 5 очок.

РБ Лейпциг після зустрічі з командою Гвардіоли обіграв Айнтрахт (2:1) і розгромив менхенгладбаську Борусію (3:0), однак поступився Борусії Д (1:2) в Бундеслізі. Там підопічні Марко Розе йдуть на третій позиції, відстаючи від Баварії, яка лідирує, на 7 пунктів. У протистоянні з "містянами" німцям не допоможе травмований Крістофер Нкунку.

У матчі Манчестер Сіті – РБ Лейпциг надійний букмекер FAVBET явним фаворитом вважає англійську команду. Коефіцієнт на перемогу манкуніанців – 1,39, на звитягу німців – 8,40. Ціна нічиєї – 5,30. Коефіцієнт на прохід підопічних Гвардіоли у чвертьфінал Ліги чемпіонів – 1,17. На потрапляння РБ Лейпциг у наступний раунд – 5,90.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють балом 1,62. Аналогічний тотал менше – 2,37. Найімовірнішим автором голу вважають норвезьку зірку Манчестер Сіті Ерлінга Холанда (1,57). Також високими вважають шанси його партнера Хуліана Альвареса (2,20).