Чемпіонат Франції. Тур 27

Марсель – Страсбур – 2:2

Голи: Мбемба, 49, Санчес, 76 (п) – Аолу, 88, 89

Вилучення: Балерді, 29

Попри те, що Марсель є головним переслідувачем ПСЖ у чемпіонських перегонах, а Страсбур бореться лише за виживання в еліті, саме гості куди переконливіше розпочали зустріч, створивши кілька гострих моментів.

Ще відчутнішою стала перевага Страсбура після того, як на 29-й хвилині аргентинський захисник Марселя Леонардо Балерді вхопив пряму червону картку за фол останньої надії. У першому таймі "блакитно-білі" завдали 12 ударів, 8 з яких із меж карного майданчика, втім, безрезультатно. Марсель відповів єдиним пострілом Руслана Маліновського здалеку – теж неточно.

Вже на початку другої половини українець знову пробив повз ворота, а ще через кілька хвилин отримав шанс вистелити зі штрафного неподалік від карного майданчика. Голкіпер Страсбура ледве впорався з гарматою Маліновського, але відбив м’яч прямісінько на Мбемба, який і відкрив рахунок.

На 67-й хвилині з лави запасних вийшов Едуард Соболь і вже з двома українцями на полі Алексіс Санчес заробив пенальті, яке сам і реалізував. Справа здавалася зробленою і Тудор прибрав з поля Маліновського та Санчеса.

Однак, з інтервалом в одну хвилину ледь не перед самим фінальним свистком Жан-Юд Аолу спромігся оформити дубль та врятувати для гостей неймовірну нічию. При цьому другий гол івуарійця став справжнім шедевром.

Марсель залишився другим в турнірній таблиці, але від ПСЖ відстав уже на 10 балів, Страсбур вирвався із зони вильоту, підійнявшись на 15-ту позицію.