УПЛ. Тур 17

Зоря – Львів – 3:1

Голи: Русин, 34, Імереков, 54, Булеца, 70 – Бугай, 87

Інгулець – Металіст – 2:1

Голи: Одарюк, 28, 77 – Алондо Паті, 65

Зоря ще у першому таймі вийшла вперед у матчі з аутсайдером УПЛ. Господарі розігнали контратаку, Герреро з флангу прострілив на Русина, а той холоднокровно вразив ціль. Натомість Львів не завдав жодного удару в площину воріт.

По перерві Бутко після розіграшу штрафного навісив у карний майданчик, де вже чатував Імереков. Йому залишилося лише головою з близької відстані подвоїти перевагу луганської команди. Невдовзі Герейро записав вже другий асист у свій актив, а Булеца – гол. Львову вдалося забити після удару Богунова, але арбітр зафіксував офсайд, якого насправді не було. Під завісу матчу гості таки відзначилися завдяки пострілу Бугая. Свисток арбітра зафіксував перемогу підопічних ван Леувена – 3:1.

Отже, Зоря посідає третє місце з 34 очками та відстає від СК Дніпро-1 й Шахтаря на 2 бали. Натомість Львів на дні з 12 пунктами.

У паралельному поєдинку туру Інгулець зустрічався з Металістом. Хороший шанс мав Клименко ще на 6-й хвилині. Пробив з-за меж штрафної – голкіпер не підвів. Згодом Одарюк отримав подачу від Нагієва й розстріляв ворота.

У другому таймі Алондо Паті відновив паритет після розіграшу кутового. Одарюк виправив ситуацію для Інгульця та відправив мʼяч у дальній кут, оформивши дубль.

Наразі Інгулець опинився на 9 сходинці з 19 очками, а Металіст 13-й та має у своєму активі 16 балів.