Перша гра цього протистояння завершилася мінімальною виїзною перемогою німців – 1:0. А єдиний гол у поєдинку забив Кінгслі Коман. Матч на Альянц Арені відбудеться у середу, 8 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Після невдалого старту в плей-офф ЛЧ парижани встигли здобути три перемоги у Лізі 1. Підопічні Гальтьє здолали Лілль (4:3), розгромили Марсель Маліновського (3:0) та обіграли Нант (4:2). Баварія ж у Бундеслізі поступилася менхенгладбаській Борусії (3:4), розтрощила Уніон (3) і взяла гору над Штутгартом (2:1). Обидві команди лідирують у своїх чемпіонатах. Однак парижани відірвалися від найближчого переслідувача на 8 очок, а от мюнхенцям у спину дихає Борусія М – у них рівна кількість пунктів.

Французькій команді не зможе допомогти Неймар – бразильська суперзірка вибув до кінця сезону через травму гомілки. А от захисник ПСЖ Ашраф Хакімі потрапив у заявку, попри гучний секс-скандал. Марокканця звинувачують у згвалтуванні. Він заперечує свою вину, а клуб, схоже, вірить Хакімі та не відсторонює від ігор.

Надійний букмекер FAVBET у матчі Баварія – ПСЖ явним фаворитом вважає підопічних Нагельсманна. Коефіцієнт на перемогу німецької команди становить 1,88 бала, на звитягу ПСЖ – 4,00. Нічию оцінюють в 4,55.

Фахівці очікують на результативне протистояння. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють балом 1,45. Аналогічний тотал менше 2,79. На думку букмекерів, найбільшими є шанси відзначитися у цій грі в нападника Баварії Чупо-Мотінга (2,50) і форварда парижан Кіліана Мбаппе (2,60).