"Якщо чесно, то дуже тяжко, коли дитина у тебе народилась 23 лютого, а 24-го вночі все почалось. Був маленький хаос. Дякую нашим Збройним силам, волонтерам, медикам і всім, хто допомагає у цій війні, за те, що зараз ми можемо просто жити, а не кудись тікати. Дякую їм, що захистили нашу країну.

Діти – вони завжди смішні, коли підростають. Звичайно, важко, коли треба прокидатись і готувати їсти вночі, але це приємні клопоти, які не можна забути.

Мій брат у ЗСУ. Спілкуємось, коли є зв’язок. А так – тяжко. На війні легко не буває. Дуже переживаю за нього, але він сам зробив свій вибір, сам пішов. У такій ситуації більше шкода батьків. Мама переживає дуже тяжко. Кожен день молиться, дуже сильно хвилюється за нього.

Я трохи ранувато пішов у доросле життя (батьки працювали за кордоном – Спорт 24), але може це й плюс для мене, бо більше проявилась самостійність. Дуже дякую батькам за те, що вони дали мені все, що було потрібно на той момент. Так, вони пожертвували часом, який могли провести зі мною, але, з іншого боку, дали мені все, що треба. Мої батьки і батьки дружини зараз багато часу приділяють онуку, а не так, як нам", – розповів футболіст в інтерв'ю для Трибуни.

Нагадаємо, минулого місяця Різник перебрався у Шахтар із полтавської Ворскли.