Прімера. 24-й тур

Хетафе – Жирона – 3:2

Голи: Унал, 2, 14 (пен.), Майораль, 43 – Кастельянос, 54, Гутьєррес, 80

Новачок жиронців Віктор Циганков втретє поспіль потрапив у стартовий склад команди після двох досить успішних матчів проти Атлетіка з Більбао та Альмерії, у яких він відзначився голом та 2 асистами.

Щоправда, новий герой Жирони цього разу не зміг підтвердити статус щасливого амулета. Вже на 2-й хвилині партнер українця по флангу не впорався з пресингом та провалився у захисті – мадридці швидко відкрили рахунок. А вже трохи більше ніж за 10 хвилин подвоїли.

Жирона не надто поступалася статистично – 4 удари, усі у площину, проти проти 6 пострілів від Хетафе. Втім у "темно-синіх" моменти були гострішими, зрештою, перед свистком на перерву господарі довели рахунок до непристойного.

У другій половині жиронці оговталися від 3-х пропущених м'ячів. Віктор створив гол – отримав передачу ближче до центру поля, увірвався у штрафний під опікою суперника та віддав блискучий асист на Кастельяноса. Під завісу гри Гутьєррес скоротив відставання до мінімуму пострілом з-за меж штрафного. Однак врятуватись від поразки Циганкову і Ко не вдалося.

Додамо, Хетафе здобув 25 очок та бодай ненадовго рятується з зони вильоту (16 місце). Жирона – на 11 місці, 30 балів.