Чемпіонат Італії. Тур 25

Наполі – Лаціо – 0:1

Гол: Весіно, 67

У першій половині Лаціо створив найкращу можливість відкрити рахунок після розіграшу штрафного. Весіно відгукнувся на навісну передачу та пробив у дальній кут, перегравши кіпера. Ді Лоренцо дивом встиг підстрахувати партнера на дальній стійці, винісши м'яч головою з лінії воріт.

По перерві суперники продовжили напружену боротьбу в центрі поля. "Б'янкоселесті" скористалися першою ж нагодою забити. Хвіча невдало вибив м'яч з лінії штрафного під удар Весіно, який потужним пострілом відправив м'яч у сітку.

"Грузинський Марадона" і Ко відважились на штурм воріт. Кварацхелія після розіграшу кутового у фірмовому стилі класно навісив на дальню стійку Осімхену – Віктор головою пробив у поперечку, далі Ді Лоренцо на добиванні поцілив у кіпера. Сергєй Мілінковіч-Савіч відповів штрафним ударом у хрестовину. Зрештою, лідерам Серії А так і не вдалося врятуватись від поразки.

"Б'янкоселесті" вперше з 2015 року здобули перемогу над "аззурі" в гостях та підіймаються на 2 сходинку (48 балів). Втім, Наполі продовжує лідирувати з комфортним відривом у 65 очок.