Кубковий матч Реал – Барселона розпочнеться 2 березня о 22:00 за київським часом.

Каталонці у черговому Ель Класіко спробують реабілітуватися за дві поспіль поразки в останніх матчах. Підопічні Хаві програли Манчестер Юнайтед в 1/16 фіналу Ліги Європи та вилетіли з турніру, а згодом сенсаційно поступилися Альмерії в чемпіонаті Іспанії. Реал натомість не програє шість поспіль ігор в усіх турнірах. В останньому поєдинку "бланкос" у більшості врятували нічию в дербі з Атлетіко (1:1).

Щодо очних дуелей іспанських грандів, то в останніх п’яти офіційних зустрічах двічі перемогла Барселона і тричі – Реал (одного разу в додатковий час). В єдиному поки поєдинку у 2023 році тріумфували каталонці (3:1). По голу в тому матчі за Суперкубок забили Лєвандовскі та Педрі, які цього разу не зможуть допомогти партнерам через травми. За Реал з тієї ж причини не зіграють Алаба та Менді.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Реал. Коефіцієнт на перемогу мадридців – 1,98. На успіх Барселони – 4,05. Ймовірність нічиєї оцінили у 3,65 бала.

Букмекери схиляються до того, що обом командам вдасться забити, коефіцієнт на це – 1,76. На те, що бодай одна з команд не зможе відзначитися – 2,07.