Футбольне протистояння відбудеться у середу, 1 березня. Стартовий свисток пролунає о 21:45. "Каноніри" у попередньому турі АПЛ мінімально обіграли Лестер (1:0). А перед цим у гольовій перестрілці лондонці здолали Астон Віллу – у тому поєдинку Зінченко відзначився дебютним голом за Арсенал. Зараз вони розташувалися на вершині турнірної таблиці, випереджаючи Манчестер Сіті лише на два очки. Однак у підопічних Артети є гра в запасі.

В Евертона справи йдуть геть не так оптимістично. "Іриски" борються за виживання в АПЛ – зараз вони перебувають на третьому місці з кінця турнірки (18 позиція, 21 очко). У попередньому турі команда Миколенка поступилася Астон Віллі (0:2).

Команди українців зустрічалися на початку лютого. Тоді Евертон сенсаційно переміг лондонців (1:0) і тимчасово покинув зону вильоту.

Втім, у протистоянні Арсенал – Евертон 25-го туру беззаперечним фаворитом надійний букмекер FAVBET вважає "канонірів". Коефіцієнт на перемогу підопічних Артети становить 1,40 бала, на звитягу "ірисок" – 9,90. Нічию оцінюють в 5,30 бала.

Фахівці очікують на результативну дуель. Коефіцієнт на стандартний тотал 2,5 становить 1,85 бала. На аналогічний тотал менше – 2,16.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда Арсенала Букайо Сака – 2,70. Також високі шанси відзначитись забитим м'ячем має його одноклубник Едварда Нкетіа.