Зірка соцмереж відвідала у Лондоні виставковий поєдинок легендарного Флойда Мейвезера проти колишнього бійця ММА Аарона Чалмерса. 46-річний Мейвезер заввиграшки здолав опонента, заробив 10 мільйонів євро і завоював прихильність Кньолл.

Івана відвідала дуель в апетитному комбінезоні, який вигідно підкреслював її пишні форми. Перед боєм вона встигла прогулятися холодним Лондоном, зігрівши місто своїми запальними танцями і шокувавши місцеву публіку.

За кілька днів до боксерського шоу Мейвезер відсвяткував свій День народження. На свято запросили й Івану – гаряча брюнетка нещодавно опублікувала відео з вечірки. Також вона поділилася роликом, який створила ще до приїзду у Велику Британію: Кньолл у відвертих позах знялася на водному мотоциклі у Флориді.

Нагадаємо, хорватська модель завоювала шалену популярність після чемпіонату світу з футболу в Катарі завдяки своїм провокативним образам. Після повернення з Мундіалю вона кілька разів з'являлася на матчах НБА, обираючи відверті вбрання. Також її помічали в компанії репера Дрейка.